Klaverundervisning i Aarhus

Klaverakadamiet i Aarhus er mere end bare klaverundervisning. De kreative omgivelser danner rammer for læring og personlig udvikling – individuelt eller i fællesskab med andre.

LÆR AT SPILLE KLAVER

Hos Aarhus Klaverakademi har vi mange forskellige typer af elever – i alle aldre og på varierende niveauer. Nogle elever foretrækker at spille de popsange, man hører i radioen, mens andre kan lide at spille jazz, klassisk eller endda nogle af de lidt mere specielle genrer såsom funk og latin.

Klaverundervisning både for børn og voksne

Vi tager imod elever i alle aldre og på alle niveauer. Mange tror, at man skal spille på et bestemt niveau eller kendskab til musikteori for at starte til klaverundervisning – det er forkert. Der er intet galt i at være nybegynder, hvis blot man har lysten til at spille og viljen til at lære klaver.

 

Billede 23-08-14 10.49.42.jpg

Imponér ikke kun din klaverlærer

Som elev har du mulighed for at prøve dine evner som pianist af uden for Akademiets vægge. Vi arrangerer løbende offentlige koncerter rundt i Århus, hvor alle elever, er velkomne til at spille en mini-koncert på et af de skønne flygler – og invitere hele familien med til musikalsk oplevelse.

FÅ EN GRATIS PRØVETIME

Hos Klaverakademiet tager vi udgangspunkt i den enkelte elev. Derfor bruger vi altid den første klavertime på at identificere elevens ønsker og læringsmål, så klaverundervisningen fremadrettet kan udformes efter disse.

Navn *
Navn
 

Mød Os På Facebook

MØD OS PÅ INSTAGRAM